Recidivist imbatabil şi irefutabil, avocatul şi deputatul Boldea perseverează

 Fugit irreparabile tempus , dar nu şi pentru incomparabilul  avocat şi deputat Mihail Boldea. Megaavocatul Boldea este neobosit şi de neoprit. După ce a epuizat pledoariile îndelungi în apărarea unui violator consilier PSD, a mânat de la spate croitorese şi tractorişti puşi să sară la beregata infractorului Tăriceanu, a iniţiat apărările imorale şi ilegale executate în contra intereselor statului pentru madam PC Marilena Dobrea şi pentru guru-ul urinei Gregorian Bivolaru, după ce a dat pe goarnă mita pesedisto-pedelistă de 70 000 de euro de la Guvern ( pentru a mulţumi clientela şi a trece prin Parlament bugetul chinuit de Pogea), Mihail Boldea s-a aruncat fără milă în alte şi alte tunuri şi scandaluri.

 Şi cu buza unsă, şi cu slana-n pod

Acum, la începutul campaniilor anului electoral 2009, deputatul PD-L Mihai Boldea ar putea fi obligat să demisioneze din Parlament , deoarece se află în incompatibilitate. Conducerea Camerei Deputaţilor a decis săptămâna trecută să trimită Comisiei juridice sesizarea preşedintelui Comisiei revoluţionarilor din decembrie 1989, senatorul Raymond Luca, potrivit căreia deputatul Mihail Boldea se află în conflict de interese. Conflict de interese e  atunci când unul hămesit de parvenire ca Boldea este în acelaşi timp membru al Comisiei revoluţionarilor şi avocatul unuia dintre liderii Asociaţiei de Revoluţionari. “Deputatul Mihai Boldea se află şi în situaţie de incompatibilitate cu funcţia de deputat”, susţine senatorul Luca. Recidivist  înrăit, deputatul de Galaţi Mihai Boldea – supranumit şi avocatul MISA (organizaţie pe ai cărei membri i-a apărat într-un proces de trafic de persoane) a fost cercetat disciplinar, anul trecut, şi de Consiliul Baroului Galaţi,  pentru probleme similare legate de încălcarea incompatibilităţii parlamentare.

Şi când se odihneşte, superavocatul Boldea munceşte

Pentru cazul că aţi uitat, să vă reamintim că intrarea şi ieşirea lui Boldea în biroul OCPI Galaţi a însemnat  o gaură financiară în bugetul Oficiului de 230 de milioane vechi. Operaţiunea a fost executată în următorii 5 paşi: 1.avocatul-revolver  Boldea vine la OCPI cu o hotărâre judecătorească falsă; 2. directorul Reti ar fi trebuit să muşte momeala, şi să intabuleze un anume teren; 3. dacă terenul era intabulat, Reti era băgat la favorizarea infractorului; 4. dacă  nu, Reti a fost băgat la judecată, pentru obligaţia de a face (după o hotărâre judecătorească falsă!); nici o surpriză, gaşca de derbedei în robe  îi dă dreptate lui Boldea, care vine cu tupeul caracteristic la OCPI şi cere 200 de milioane de lei cheltuieli de judecată- în dauna cetăţeanului pe care cică îl reprezintă în Parlament, şi contra statului- ale cărui interese a jurat să le apere; 5. OCPI cere revizuire, obţine ţidulă de la Parchet că hotărârea judecătorească este falsă, procesul continuă, dar instanţa  taie în carnea vie bugetară: OCPI trebuie să dea în zece zile documentul cu extrasul de carte funciară şi –fireşte- OCPI a fost pusă în situaţia de a se apăra prin căile extraordinare, dar numai în ultima clipă, adică cea în care era prea târziu. De fapt, Boldea a cerut doar obligaţia de a face, dar cu ajutorul Curţii de Apel a obţinut -în numele lui Gurău Marian-250 de milioane (18 milioane numai pentru că l-a deranjat pe executorul judecătoresc!). Judecătoarea  Mariana Trofimescu s-a pronunţat: OCPI e bună de plată către imbatabilul avocat şi parlamentar Mihail Boldea. Trebuie remarcată  contribuţia inestimabilă a Parchetelor Dinu Gâlcă şi compania, care au tras de timp, au uitat să dea IUP şi nici  măcar nu au avut şi nu vor avea curiozitatea să vadă cine este acest Gurău, ce servicii a făcut Boldea către Gurău sau dacă la o hotărâre judecătorească falsă nu merge şi o factură falsă, etc., etc.

iunie 2009

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password