Caravana ”Unirea înseamnă” se îndreaptă și spre Galați

Agenția de știri Ora 25 transmite! 50 de tineri din Republica Moldova vor avea oportunitatea de a vizita cele mai frumoase locuri ale României în cadrul Caravanei ,,Unirea înseamnă”.

Pentru a vedea care vor fi beneficiile Unirii cu România, Mișcarea Civică Tinerii Moldovei organizează în perioada 29 aprilie – 4 mai o călătorie peste Prut și o Școală de Cultură și Afirmare Românească pentru 50 de persoane, iar traseul cuprinde unele dintre cele mai semnificative atracții turistice ale României (București, Cetatea Unirii – Alba Iulia, defileul Jiului, Cetatea Devei, Castelul Corvinilor, Orașele: Galați – Petroșani – Sibiu – Brașov, Munții Carpați și altele). Timp de 3 zile, la Petroșani, tinerii vor participa la o serie de cursuri și workshopuri despre cultură și tradiții, organizate de filiala locală Platformei Unioniste Acțiunea 2012 în parteneriat cu Asociația Studenților Basarabeni și cu sprijinul Universității din Petroșani.

 „Mesajul Caravanei e simplu și se adresează fiecărui locuitor al Republicii Moldova: UNIREA ÎNSEAMNĂ să ai acces nelimitat la toate aceste locuri. Iar pentru a putea ulterior fi un mesager convingător al Unirii, TM invită tinerii interesați să aplice pe site-ul tinerii.md și să se alăture Mișcării în această aventură. Pe site se găsesc și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participantul” a declarat Anatol Ursu, reprezentantul Tinerilor Moldovei.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password