55% ați votat PSD la Galați, hai, luați de-aici impozite pe mașină majorate cu 55%!

Galațiul spune nu creșterii aberante a impozitului auto! Oare?! #rezistențacivică galați și #rezistența galați au sunat goarna pentru adunare civică de protest în fața Primăriei Pucheanu PSD, în 11 ianuarie 2021, la ora 12. Putea fi momentul stârnirii și exprimării resurselor de civism de care mai este capabil Galațiul, municipiu reședință de județ. Ca să poți, trebuie să vrei, dar e mare somnolență și adormire în masa cu resursă civică.

La ora presupusei enervări cetățenești provocată de crasa  buzunăreală- ciordeală comunitară, aranjată de ceata pesedistă majoritară a primarului Ionuț Pucheanu, erau la fața locului mai mulți ziariști, polițiști, jandarmi, diversioniști și activiști  decât protestatari și cetățeni loviți în contributivitatea lor bugetară.

Și așa a rămas protestul – exercițiu până la final, ca o demonstrație a realității serbede ce reconfirmă marfa cetățenească clientelară de Oraș Roșu-mămăligă moale, ce nu face explozie vreodată.

Chiar și așa, niște strigăte de furie au fost afișate sau aruncate în ușile și geamurile închise ale lui Pucheanu, ins fericit într-un oraș pârlit de Covurlui.

„Demisia, hoților!”„Ieși afară, javră ordinară”, „Pucheanu și ai lui, hoții Galațiului!”, „Șacalilor, stop majorării!”, „Ne-ați prostit, v-am votat!”, „Fosta dinastie, șobolani în primărie!”, „Ai spus ceva de majorare în campanie?”, „Hoții, hoții!, „Jos Pucheanuuuu!”, „Mai tăiați și de la voi, înainte să luați și pielea de pe noi!”, „PSD , ciuma roșie!”, „Afară, afară, cu PSD din țară!”.

Au fost afară doar șeful Poliției Locale, Hahui, milițienii din Poliția Locală, jandarmii și diversioniștii. Pucheanu a stat înăuntru,  în stil guzgan – n-a avut curajul nici măcar să întredeschidă geamul biroului.

 Așadar, stând în găoacea călduță și ferecată, Pucheanu și ai lui adună câte puțin de la foarte mulți ca să fie un ban gros pentru cei puțini din Primăria PSD,  fie primit și impozitul pe mașină, crescut cu 55%!

Spuneți bogdaproste că Pucheanu nu v-a băgat la taxări cu majorări procentul cu care i-ați votat majoritatea de dictatură pesedistă din Consiliul Local – 59,2 %!

Dar nu-i târziu…Hai, pregătiți-vă de vot, și nu uitați, doar PSD vă dă. Anu ăsta, oleacă de taxe majorate!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password