Hurdubae a luat-o pe calea bolşevismului luminos


  • Primarul PSD-ist Hurdubae Cătălin consideră că presa de anchetă trebuie tratată ca un „element duşmănos”.
  • Bolşevismul dictat de Dragnea l-a determinat pe Hurdubae să ia decizii dictatoriale împotriva libertăţii de exprimare.
  • Accesul la informaţiile publice a fost INTERZIS presei de anchetă. Oare de ce?

Ca să nu mai afle tecucenii despre câţi bani publici se duc pe curul Vrăbiuţei (întreţinuta lui Hurdubae) sau cum sunt ghiftuiţi pesediştii falimentari, primarul a secretizat informaţiile din Primărie.

Mai mult, de zece luni Hurdubae nu a mai ţinut nici o conferinţă de presă, fugind ca un laş de responsabilitatea transparenţei şi a unei dări de seamă democratice.

La ora actuală nu se ştie cu exactitate cum a risipit Pămpălăul de la Huşi bugetul anual al primăriei. Pentru aflarea adevărului ziariştii de la favor.ro au depus în repetate rânduri cereri în baza legii liberului acces la informaţiile publice solicitând copii după contractele dubioase. De fiecare dată presa de anchetă a fost tratată cu atidudine bolşevică. Astfel, la fiecare cerere comunistoidul Hurdubae a dat acelaşi răspuns: „nu aveţi legitimitatea de a primi informaţii publice”. Ultima cerere a fost cea legată de sifonarea a 600 milioane lei către firma ZET EXPERT CONSULT. (vezi document)

Hurdubae riscă dosar penal pentru abuz în serviciu

Pentru a descuraja „elementele duşmănoase” din presă care fac dezvăluiri despre hoţii de la PSD, primarul Hurdubae a decis în decembrie 2016 ca o copie după o hârtie din primăria Tecuci să coste de 30 de ori mai mult faţă de preţul pieţei, adică 6 lei/pagină. Deoarece abuzul nu a funcţionat, presa de anchetă fiind dispusă să plătească chiar şi costurile aberante ale bolşevicilor, Hurdubae Cătălin a decis INTERZICEREA oricărui acces al presei libere la informaţiile publice, refuzând totodată orice comunicare oficială, interzicând conferinţele de presă (deşi, prin lege sunt obligatorii), interzicând emiterea de comunicate de presă din partea Primăriei, REFUZÂND să răspundă la cererile depuse oficial şi legal prin Registratură.

La ora actuală, ziariştii de la favor.ro l-au dat în judecată pe primar pentru abuzurile comise legate de liberul acces la informare, pe rolul instanţelor aflându-se mai multe procese în derulare.

Uite cine conduce oraşul

A trecut un an de când Tecuciul este jefuit de PSD prin marioneta bolşevică de la Huşi. Practic, hoţii lui Dragnea au risipit bugetul local al tecucenilor, iar acum ţin cu dinţii să nu se afle unde au fost sifonaţi banii. În tot acest timp, în Tecuci nu s-a realizat nici o investiţie notabilă. Singurul lucru demn de luat în seamă la Tecuci este faptul că preşedintele organizaţiei PSD, senatorul Daniel Butunoi, se zbate să iasă cu firma din FALIMENT şi să acopere ţepele date băncilor. „Un fleac” de 55 de miliarde lei vechi.

Cristi CALMUC

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password