La Chișinău a început Campania ”Moldovenii sunt Români”

Agenția de Știri Ora 25 Transmite!

O campanie Națională cu titlul ”Moldovenii sunt Români” se va desfășura la Chișinău până pe 5 iulie. Platforma Civică Onoare, Demnitate și Patrie și-a propus să organizeze unul dintre cele mai inedite evenimente ale verii.

Scopul campaniei este de a promova adevărul istoric, valorile naționale românești și de a arăta că populația Republicii Moldova simte românește și nu își uită rădăcinile strămoșești.

 În cadrul campaniei, vor fi amplasate două corturi în centrul Chișinăului, în fața magazinului UNIC și în fața Poștei Centrale, iar voluntarii ODIP vor împărți pliante, ziare, vor discuta cu oamenii și îi vor informa cu privire la adevărul istoric și la apartenența etnică. Corturile vor fi deschise zilnic până pe 5 iulie, de la ora 11.00 până la 19.00.

Potrivit unui comunicat al Platformei, cei mai activi voluntari, cei care se vor remarca prin implicare civică, spirit de echipă și patriotism vor avea ocazia să participe în luna iulie la o Școală de Vară în localitatea Crevedia ( 20 km de București).

Școala va avea două serii de cursanți, de câte 4 zile: 13-16 iulie și 16-19 iulie. Taxa de participare în cadrul acestei școli de vară este de 99 MDL, iar toate cheltuielile legate de transport, cazare, mâncare vor fi achitate de organizatori.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password