PNL la București: Chișinăul merită un primar pro-european

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a lansat un îndemn către forțele politice pro-europene de la Chișinău, de a se mobiliza pentru câștigarea cât mai multor primării în turul al doilea al alegerilor locale generale, care vor avea loc pe 28 iunie, transmite InfoPrut.

Gorghiu consideră că alegerile locale de duminică au fost un semnal că cetățenii din stânga Prutului susțin în continuare parcursul european al Republicii Moldova.

,,Chișinăul, al doilea oraș românesc după numărul de vorbitori ai limbii române, merită să aibă în continuare un primar pro-european și pro-român – pe Dorin Chirtoacă. Succes primarului Chirtoacă și tututor candidaților pro-europeni în turul 2 din 28 iunie!”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Turul doi al alegerilor locale se va desfășura pe data de 28 iunie. Pentru funcția de primar al capitalei Republicii Moldova concurează actualul edil, Dorin Chirtoacă, candidat PL, cu Zinaida Greceanîi, candidat PSRM. În primul tur de scrutin, Dorin Chirtoacă obținut 37,57% din voturi, iar Zinaida Greceanii – 35,69%.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password