Marșul lui Ștefan cel Mare continuă. Unioniștii au fost primiți cu mândrie în satul lui Igor Dodon

Agenția de Știri Ora 25 Transmite!

După Marea Adunare Națională de pe 5 iulie, câteva sute de tineri au pornit pe jos, din Chișinău, până la București. Participanții la Marșul lui Ștefan cel Mare au ajuns în localitatea Sadova, satul de baștină al socialistului Igor Dodon, unde au fost întâmpinați cu mândrie de locuitori. Mai mult decât atât, băștinașii din Sadova au arborat drapelul tricolor, care va veghea monumentul celor deportați de regimul sovietic comunist.

Pe teritoriul Republicii Moldova, ultima oprire a unioniștilor participanți la Marșul lui Ștefan cel Mare va avea loc la Ungheni, sâmbătă, 11 iulie, când va fi refăcut Podul de flori.

Organizatorii anunță că doritorii de a se alătura Marșului lui Ștefan cel Mare au posibilitatea de a pleca din Chișinău, în fiecare dimineață, la ora 07:30, din fața Teatrului de Operă și Balet, cu transport gratuit. Mai multe detalii privind deplasarea puteți găsi la numărul de telefon 068686119.

Unioniștii au pornit pe jos, spre București, pentru a cere autorităților urgentarea Reunificării. Aceștia consideră că Unirea este unica șansă pentru salvarea Republicii Moldova din perspectiva economică, socială și politică.

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password