Bicaz Kayak Fest – cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunității caiaciste din România

Îți place apa, aerul proaspăt de munte si mișcarea? Dacă răspunsul este DA trebuie să fii prezent pe 26 si 27 Mai 2018 la a IV-a ediție a Bicaz Kayak Fest, eveniment care îi reunește pe toți iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România! Bogdan Iftemie, organizatorul festivalului Bicaz Kayak Fest face deja promovarea unui eveniment care se anunță a fi un festival de ținută, de valorificare a resurselor locale, de marketing turistic cu impact național dacă nu internațional. Este exact genul de promovare la care „merketerii” de la Primăria Galați – Sorin Enache și Picu Roman – nu reușesc să padeleze de loc, o dată pe an, în colaborarea de mare ridicol și derizoriu numită „Rowmania la spelunca Monaco Club”

 

Bogdan Iftemie, organizatorul festivalului Bicaz Kayak Fest :

„Te așteptăm în Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău din județul Neamț, pentru a vedea priveliști minunate, a întâlni localnici ospitalieri, pentru a gusta mâncarea tradițională moldovenescă și pentru a participa pe apă cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toată lumea, indiferent de vârstă!

 

Sâmbătă 26 Mai 2018  poți să participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizată. Duminică 27 Mai 2018  te așteaptă alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului turistic Bicaz si al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul răsturnat.

Nimeni nu ar trebui să lipsească nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse in joc la tombolă sunt însemnate, marele premiu fiind un CAIAC în valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primăria Bicaz în parteneriat cu Asociația Holismed și urmărește promovarea sănătății prin mișcare, încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România prin adunarea într-o competiție sportivă deschisă a iubitorilor amatori și profesioniști de caiac, canoe și alte ambarcațiuni fără motor din țară și străinătate.

Vă așteptăm în weekendul de Rusalii să padelați și să vă consumați energia pe apă, într-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2018 !

Mai multe informații despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro sau www.facebook.com/bicazkayakfest.

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password